Om oss

Sydstall är ett familjeföretag i södra Sverige, allting började som en rolig grej och sidoverksamhet. Genom åren har det utvecklats till ett företag med höga ambitioner och kunder i flera Europeiska länder.

Vi brinner för produkten och försöker alltid att utveckla den till något bättre, vi kompromissar inte med något. Det som kännetecknar vår produkt är bla.

  • 100% svensktillverkad
  • Robust konstruktion
  • Hantverk, våra svetsare är stolta yrkesmän och lämnar inget åt slumpen. Allt svetsas för hand.
  • Helsvetsade konstruktioner (läs mer)
  • 10 års garanti.
  • Unika kundanpassningar tack vare egna konstruktörer med många års erfarenhet.

Genom åren har vi stött på flera affärsmässigt tuffa perioder men det som alltid funnits kvar är kvaliteten på produkten. 

Stallinredning

I vårt sortiment av stallinredning, erbjuder vi våra kunder ett stort utbud av standardmodeller, vi kundanpassar även boxarna och tillverkar dem efter kundens önskan. I samarbete med kunden utvecklar våra konstruktörer något som passar just era behov. Våra fronter levereras med antingen skjutdörrar eller slagdörrar. De olika boxmodellerna som vi erbjuder möjliggör optimal häst hållning. Vi tillverkar ett brett sortiment med Exklusiva stall boxar. Detta ”Elegant by sydstall ”sortimentet ger möjligheten att uppnå ert drömstall. Olika utbud av extra tillval så som t.ex. snurrande foderkrubbor till boxfronterna.

- Lyxiga tillval i forma av bågformade galler, dekorationsplankor i hårt trä, integrerade skåp, integrerade höhäckar, dekorationer, V-öppningar och andra tillbehör på förfrågan

- Fasta, svängbara och flyttbara box väggar

- Galler rör av 26,9 mm diameter, avstånd:

- Alla delar av stål varmförzinkade enligt DIN EN ISO 1461, eventuellt dessutom pulverlackerade efter önskemål.

Sortiment

Referenser